Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek

Cena: 142 Kč


Běžná cena: 143Kč

Dostupnost: Vyprodáno
Autor Dostálová Jana
Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost živin i ochranných látek. Poskytuje informace, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu) i celkový vzhled.
  • Rok vydání 2012
  • Jazyk česky
  • Vazba Paperback
  • Počet stran 58

Přidat hodnocení

napište své vlastní hodnocení na: Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek

jak byste ohodnotili tento produkt? *

    Klady
  • Cena
  • Kvalita
  • zadejte vlastní klady, jednotlivé klady oddělujte čárkou
    Zapory
  • Cena
  • Kvalita
  • zadejte vlastní zápory, jednotlivé zápory oddělujte čárkou

jméno


Nadpis


Obsah


Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Více informací zde.

© 2024 SuperMeda.cz