Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Cena: 267 Kč


Běžná cena: 297Kč

Dostupnost: Vyprodáno
Autor Sandor Ellix Katz
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.
  • Rok vydání 2015
  • Jazyk česky
  • Vazba Paperback
  • Počet stran 256

Přidat hodnocení

napište své vlastní hodnocení na: Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

jak byste ohodnotili tento produkt? *

    Klady
  • Cena
  • Kvalita
  • zadejte vlastní klady, jednotlivé klady oddělujte čárkou
    Zapory
  • Cena
  • Kvalita
  • zadejte vlastní zápory, jednotlivé zápory oddělujte čárkou

jméno


Nadpis


Obsah


Nejprodávanější zboží v kategorii

Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Více informací zde.

© 2025 SuperMeda.cz